Blog
0   4

Inklusion og specialklasselærere

Abonner på nyt om Specialpædagogik i praksis i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Spændende interview i politiken søndag under overskriften "Jagten på den rigtige løsning i landets klasselokaler".

Jakob Fuglsang har et spændende interview med Pernille Rosenkrantz-Theil og lærerformand Anders Bondo her søndag d. 28 juni omkring inklusion. Jeg hæfter mig ved formuleringen fra Anders Bondo: "Men vi ved det virker, når dygtige specialklasselærere får mulighed for at være i klasselokalerne i en periode og laver en form for overførsel af viden om, hvad for eksempel den den autistiske dreng har brug for. Både forskere og lærere peger på det har effekt". 

Tænker der er mange praktikere der har arbejdet med specialpædagogik i mange år der gerne vil byde ind. Og især nu når der er fælles fodslag mellem regering og lærerforening for at gøre noget ved inklusionen, hvor elever med særlige behov er i klasselokalet, men ikke andet end som passive forbrugere af ipads m.m. ifølge artiklen. 

Artiklen fortsætter under banneret

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.511 andre er allerede tilmeldt