Debat

Jeg bliver så gal/træt

Fremtiden?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvad er det, der sker?

Der kæmpes så mange små slag her på folkeskolen.dk, Facebook og andre sociale medier.

Samarbejde med kl? Nej til alle aftaler?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Hvad er der flertal for?

Forskellige udmeldinger fra politikere og fagforeningsfolk.

Jeg bliver så gal/træt. Hvordan kan vi være uenige som faggruppe? Er vi blevet behandlet retfærdigt og med respekt? Har undervisningsministeren eller KL kommet DLF i møde i arbejdstidsaftalen på nogen måde? Efter at have bøjet sig i støvet for os(dog kun symbolsk og gratis).

Jeg kan på ingen måde honorere de krav, der stilles til mig som lærer indenfor den nuværende lovgivning.

Jeg kan simpelthen ikke nå de opgaver Jeg bliver bedt om at løse.

Skolekoncerter/teatre eller lejrskoler findes ikke da eleverne intet overskud har og lærerne skal arrangere det uden tid, men med engagement.

Hvordan fanden har I kunnet stemme JA til aftalerne i 15 og 18?

Hvordan kan I ikke løbe fortvivlede rundt på gaden af resultatet af kommissionen som Ziegler og Bondo smilende præsenterede sammen?

Og hvordan fanden kan vi som fagforening være uenige i, at nu sætter vi os sku ned på røven og rejser os ikke igen før vi får en ordentlig aftale?

PS.

Vær opmærksom på at den gode og stræbsomme lærer, der selvfølgelig bliver for børnenes og samvittighedens skyld. Belønnes med de opgaver vi andre sagde nej til.