Uskolet
0   17

Sommerferie i Danmark? Sådan kan du bruge dine fag

Idrætslærer: Denne sommer skulle du have ligget og set EM. Og Touren. Og OL. I stedet skal du spille stangtennis med humørsyg teenager i hættetrøje.

Biologilærere bør opfordre til aktiviteter i naturen. Hvorfor sidde indenfor og spille Into the Dead 2, når man kan sidde udenfor og spille Into the Dead 2?

Artiklen fortsætter under banneret

Kristendomskundskabslærer, forhold dig til spørgsmålet: Hvis en almægtig gud virkelig findes, hvorfor eksisterer der så flåter? Hvad?

Engelsk: I år må du vedligeholde dit yndlingssprog herhjemme. Sørg for at henvende dig til alle, du møder i Dagli'Brugsen, på formfuldendt oxfordbritisk.

Håndværk og design: Gå på opdagelse i lokalområdet, og skab skønne kreationer i egne unikke design af dekorative ting, du finder. Eventuelt stjæler.

Samfundsfag: Som turist i Danmark bør du opføre dig som turist i Danmark: Peg imponeret. Fotografér vilkårligt. Vær i konstant livsfare på cykel.

Er du underviser i matematik: Se nu at få styr på de tal her i ferien, ikke?

Madkundskab: Nyd, at sommeren giver tid til at gå og hygge om forberedelserne til aftensmaden, så I ender med at vælge det helt rigtige takeaway.

Historielærere elsker fortiden. Potteskårene ovre i naboens indkørsel er dog næppe mere end fem år gamle. Det var en lidt hård skilsmisse.

Som tysklærer er du nødt til at tage stilling: Genforeningen. God eller dårlig?

Dansklærer: Læs den nye Tine Høeg og den nye Stine Pilgaard, ellers er du latterlig, og vi kan aldrig mere snakke med dig.

Musiklærer: Lad dig ikke snyde af kædenavne i gågader. For eksempel er Café Vivaldi åbenbart slet ikke dem med de fire årstider?

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ