Historie
0   0

Genforeningen i tal

Hvor længe levede man gennemsnitligt, da Sønderjylland atter blev en del af Danmark for 100 år siden? Hvor mange kvadratmeter levede man på? Og hvad var egentlig de typiske drenge- og pigenavne?

De tal og mange andre tal og statistikker om blandt andet det historiske alkoholforbrug og valutakursens udvikling kan man nu blive klogere på, hvis man besøger Danmarks Statistiks temaside »Genforeningen i tal«, der er udarbejdet i anledning af genforeningsjubilæet. Siden har mange grafiske og interaktive elementer, den er frit tilgængelig, og den er velegnet til undervisning om samfundsudvikling til elever på mellemtrinnet.

Se mere: dst.dk/da/Statistik/emner/genforening

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.499 andre er allerede tilmeldt