Corona
0   35

Det tager jeg med mig

Sommer. Forude ligger ferien, frihed og afslapning. På den anden side venter et nyt skoleår og en frisk start. For det gamle var ikke, som det plejer. Coronapandemien lukkede skoler og sendte elever og lærere hjem til nødundervisning. Men hvad gav coronakrisen os egentlig – lærte vi noget nyt og godt om os selv og hinanden? Folkeskolen har spurgt fem forskellige mennesker med en hverdag i skolen om, hvad de tager med sig videre.

Mille Frederiksen, lærerstuderende, Professionshøjskolen Absalon

Coronaen har lært mig, at alt er i bevægelse, og intet er permanent Det har givet mig lyst til at være nærværende på andre måder, drikke kaffe i naturen spise frokost med min morfar og cykle med mine forældre, kigge op og lægge mærke til lyden af vinden Ej, prøv at se den ko dér og den hest, det ligner, den er gravid Og så næste gang har den sgu fået et føl, og så går livet videre

Vester Just Kofoed, 0. klasse, Orø Skole

Jeg har leget mere i naturen, mens der har været corona Det kan jeg godt lide, for så får man blade i hovedet, og det føles så glat og dejligt Jeg får bare en følelse af, at jeg er fri.

Artiklen fortsætter under banneret

Klaus Lundgaard Schubert, skoleleder, Malling Skole

Hvis der nu skulle rejses en vindmølle herovre, ville der have været nogen, der var for og imod Nogen, der havde købt aktier Men der var ingen til corona, der sagde nej, jeg vælger en anden vej Ingen har meldt fra, alle har sagt hvordan Dér synes jeg godt nok, mine ansatte har vist klasse Og det har gjort mig stolt som skoleleder

Anna Andersen Krogsgaard, 9. klasse, Tallerupskolen 

Min generation tænker meget over, hvad andre tænker om én Men lige pludselig var der ingen, der så mig Det har gjort mig bevidst, som om jeg lige er kommet op over vandet og har fået luft For når der ikke har været alle de andre, lægger jeg mere mærke til mig selv Hov, jeg er her også I starten gav det mig en tomhed, men nu giver det mig en ro For i sidste ende er det jo kun mig, der lever mit liv

Vi har haft meget udeskole, det er fantastisk Naturen giver børnene en mulighed for at være kreative Der er ingen, der keder sig, ikke ved, hvad de skal De har mere tid sammen som klasse, og det er gladere børn, tryggere børn, der kender hinanden bedre Det håber jeg meget, vi som skole tager med os


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
461 andre er allerede tilmeldt

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
754 andre er allerede tilmeldt