Blog
2   6

Karamellerne er aflyst.

Abonner på nyt om Folkeskolens madkundskabsrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Nogle aflysninger i denne Corona tid er mest bare dejlige.

Vores skole er lige som mange andre skoler opdelt i tre afdelinger. Til daglig har vi intet med hinanden at gøre, og det skal vi heldigvis heller ikke have på 9. klassernes sidste skoledag. Det er svært for børn i 15 årsalderen at lave underholdning, der er morsomt for alle, og måske er det egentlig heller ikke det de skal. Men vi lærere, der har de ”små”, har et ansvar for, hvad de skal udsættes for, mens de er i skole, og nu må vi heldigvis heller ikke samles til 9 klassernes normeringer. Normeringerne er ofte platte, efter min mening på grænsen eller lige over grænsen af den måde, man snakker /udstiller sine klassekammerater, hvor sex ofte er et hovedtema.

Ingen karameller

9 klasserne må heller ikke kaste med karameller. Efter min mening er det bare dejligt og jeg håber at det er en af de ting, der bliver glemt til næste år.  Nogle af de store elever kommer karamellerne i fryseren og tyrer karamellerne ind i hujende og kæmpende børn fra de mindre klasser. Nogle af de store mener, det er deres ret at tyre/kaste karamellerne i hovedet på de små. De har jo selv fået turen, så den skal sendes videre. En efter min mening meget mærkelig logik.

Fodboldkampen der helt sikkert ender i vandkamp, er også forbudt. Den har vi hidtil klaret ved at de ”små” elever, der havde lyst og skiftetøj med fik lov til at deltage. Men en gang imellem, blev det også for vildt og voldsomt.

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg ønsker dem en rigtig dejlig dag

I år har 9 klasserne fået lov til at lave udendørs underholdning for 7. og 8. klasserne. 7. og 8. klasserne skal stå i en kæmpe rundkreds, så alle holder afstand og når de hujer og hepper, er det ikke ind i hovedet på andre. Jeg ønsker de store en rigtig dejlig dag. Håber de finder en god og varig måde at afslutte 9. klasse, så der kommer en ny tradition, som passer til de store og vi andre kan holde afslutning, hvor vi hører til.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
800 andre er allerede tilmeldt