Blog
0   7

Nyt i Danmark: Faglig & social platform for fransklærere

Abonner på nyt om Franskbloggen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Fagligt, socialt og globalt netværk for franskinteresserede. Få inspiration til din undervisning. Hent opgaver. Del opgaver. Samarbejd.

Institut Francais vil gerne sprede nyheden, så her kommer den:

Nyhed i Danmark!

Platformen IFprofs Danemark blev lanceret for nyligt, og du er meget velkommen til at melde dig ind i netværket for at få adgang til en stor mængde gratis undervisningsmateriale til at berige dine fransktimer.

Rendez-vous på https://www.ifprofs.org/ for at tilmelde dig.

Artiklen fortsætter under banneret

IFprofs er et socialt netværk, der samler aktører fra den fransktalende undervisningsverden fra hele verden. Ved at tilmelde dig får du adgang til massevis af undervisningsmateriale, metodelære, originale dokumenter og materialer, samt nyheder. Du bliver del af et verdensomspændende fællesskab, der giver dig mulighed for at indgå dialog, udveksle idéer, og dele materiale!

Tilmeld dig nu og begynd at udforske platformen og dens ressourcer! Talrige tutorials er tilgængelige for at hjælpe dig med at navigere på hjemmesiden https://www.ifprofs.org/tutoriels

Vi ses snart på IFprofs Danemark!

www.ifprofs.org/


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.039 andre er allerede tilmeldt