Corona
0   7

Roskilde: To indskolingsklasser sendt hjem på grund af covid-19

Mandag morgen fik skolelederen på Himmelev Skole i Roskilde besked om. at to søskende, der går på skolen, var testet positive for coronavirus. Deres klassekammerater og lærere er nu sendt hjem og skal testes.

De to børn går i henholdsvis børnehaveklasse og 1. klasse, og det er kun forældrene i de to klasser, der er blevet kontaktet af skolen.

"Det er ret vigtigt at undgå, at folk bliver bange, men at vi sørger for at forholde os nøgterne og rationelt til, at der er to elever ud af 860, der er smittet. Det er et enkeltstående tilfælde, og de allernærmeste kammerater er testet, og de er testet negative", siger skoleleder Signe Nabe-Nielsen til sn.dk

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
796 andre er allerede tilmeldt