Dansk udskoling
0   2

Gyldendal deler læreres danskforløb

På Gyldendals danskportal for 7.-10. klasse ligger nu også forløb fra almindelige lærere. "Din idé vil blive bearbejdet og tilrettelagt, så den passer til de redaktionelle principper på dansk.gyldendal.dk. Hvis der indgår tekst, billeder eller andet indhold, der kræver særlige rettigheder, vil dette blive udskiftet med indhold, som allerede findes på dansk.gyldendal.dk, eller med indhold som ligger frit tilgængeligt. Du vil blive tydeligt krediteret i forbindelse med opgaven", hedder det på portalen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
709 andre er allerede tilmeldt

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.522 andre er allerede tilmeldt