Uskolet
0   24

Skønt at være tilbage i stressfremkaldende, prestigeløst, underbetalt arbejde

Hverdagen er efterhånden begyndt at minde en smule mere om sig selv rundtomkring på landets skoler, nu hvor næsten alle er vendt tilbage. Og det er noget, de fleste lærere sætter pris på.

»Det er skønt at få den stressfyldte hverdag igen i det her underbetalte arbejde, som ingen rigtig tager alvorligt«, siger en lærer, hvis hovedpine og smerter i nakken vendte planmæssigt tilbage i en såkaldt »pause« under læsning af en mail fra nærmeste leder.

Artiklen fortsætter under banneret

»Der er også noget trygt ved igen at stå her ved kopimaskinen og vente på en operatør, der er tilkaldt«, supplerer en lærer, hvis søvnproblemer på imponerende kort tid har nået normalt niveau.

Trods de nye tiltag for at undgå smittespredning er alle tilsyneladende enige om, at det er besværet værd.

»Det gik jo faktisk fint nok med fjernundervisningen det meste af tiden i den periode, vi arbejdede hjemmefra«, siger en lærer,

»... men det er altså bare ikke det samme at blive kaldt møgluder på Google Meet«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre  alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ