Blog
0   5

Kong King eller King Kong

Abonner på nyt om Marshall i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Hvorfor lyder det mærkeligt at bytte om på disse ord? Nørdfaktoren er høj men giver lidt baggrundsviden til engelsklæreren.

I det vedlagte link er der en ret velskrevet artikel om ablaut reduplication. Det er en af de regler, som er svære at lære i engelsk, da den er en integreret del af sproget i engelsktalende lande.

Artiklen starter med hvilken rækkefølge adjektiver skal stå i, hvilket giver så meget mening, men er ret svært at undervise i. Hvordan forklarer du at det skal hedde "little green men" og ikke "green little men" til elever i folkeskolen?

Artiklens forfatter kommer også ind på "phrasal verbs", frasalverber, som er en af de sværeste dele af engelsk at lære for elever i et fremmedsprog.

BBC Culture artikel om ablaut reduplication

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.732 andre er allerede tilmeldt