Debat
0   1

Spørgeskema ift. behov i undervisning

Det Danske Spejderkorps er ved at udvikle en ny version af Woop appen. Vi har derfor lavet et spørgeskema, så vi kan blive klogere på, hvordan vi kan tilpasse den nye version af appen, så den bedre understøtter undervisning i folkeskolen

Link til spørgeskema: forms.gle/VwLrnqaBoNFqGHnJ9

Det Danske Spejderkorps er i gang med at udvikle en ny version af Woop App. Woop appen gør det muligt at gå på digital skattejagt med mobilen i hånden, finde poster, løse opgaver og dyste mod sine venner - alt sammen i den nære natur. Vi undersøger i forbindelse, hvordan Woop appen kan forbedres og bedre tilpasses brugernes behov. Derfor har vi nogle spørgsmål til din undervisning og Woop app.

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.017 andre er allerede tilmeldt

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
699 andre er allerede tilmeldt