Blog
0   9

Den bedste gave - og en længsel efter at komme i faglokalet igen

Abonner på nyt om Folkeskolens håndværk og design-rådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Min datter har ikke én gang nævnt, at hun savnede håndværk og design i den forgangne tid. Men blomstrede af glæde, da hun havde haft faget igen.

Privat foto.

 

Det kan godt være, at håndværk og design faget ikke er blevet prioriteret i de sidste måneder. 

Men det betyder også, at glæden for endelig at skulle have faget igen, er mangedoblet for eleverne.

Artiklen fortsætter under banneret

Det gjalt ihvertfald min datter i 4.klasse. 

Hun kom hjem med denne fine kasse, som hun skulle have givet mig i barselsgave tilbage i februar. Hun nåede ikke at blive færdig. Og så lukkede landet pludselig ned.

Nu har hun kaft værktøjet i hænderne igen, og kunne slet ikke vente med at give mig gaven. -til trods for, at der kun er 14 dage til min fødselsdag.

Og nøj hvor blev jeg glad for gaven. Virkelig. Jeg kan godt se nogle fejl og mangler, men at vide at lige præcis hun (som bestemt ikke er grundigheden selv, hvad angår håndværk) gør mig faktisk ret stolt. 

 

Forventningens glæde

Selvom eleverne sikkert ikke engang kan huske, hvad de lavede før nedlukningen, så er jeg sikker på, at langt størstedelen længes efter at komme tilbage i faglokalet. For lige at lægge sidste hånd på deres arbejde. 

Det gjorde min datter tilsyneladende. -selvom hun ikke én gang i den forgående periode har nævnt faget med et eneste ord.

God pinse!


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.262 andre er allerede tilmeldt