Blog
0   9

Giv opgavemodulet i Microsoft Teams superkræfter med Studi.ly

Abonner på nyt om Microsoft Uddannelse i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Under skolelukningen i foråret 2020, er mange skoler kommet i gang med at bruge Microsoft Teams. Læs her om inLogics Teams app Studi.ly, og hvordan den kan hjælpe dig i din skolehverdag

Coronaepidemien har digitaliseret de danske skoler hurtigere end nogen minister, skoleleder eller lærer kunne have forudset. Med kort varsel måtte I alle omstille jer til fjernundervisning hjemmefra. Mange valgte at bruge Microsoft Teams som samlende platform til videomøder, nem adgang til deling af filer og klassematerialer, samarbejde i OneNote Klassenotesbog og opgaveaflevering. 

På mange skoler skal lærere og elever navigere mellem mange systemer, platforme og portaler for at håndtere lektier, afleveringer, karakterer, læseplaner og online møder. Alt dette kan gøres i Microsoft Teams.

I Danmark er vi glade for gruppearbejde og har vænnet os til 7-trins karakterskalaen, som ikke understøttes i Microsoft Teams. Denne udfordring har Microsofts partner inLogic løst ved at udvikle app’en Studi.ly til Microsoft Teams. Studi.ly forenkler mange af lærerens daglige opgaver såsom lektier, vedligeholdelse af forløb og afleveringer, som kan være individuelle, lærerorganiserede grupper og elevdefinerede grupper. Tillige kan læreren vælge om afleveringer skal vurderes med 7-trins karakterskalaen, bestået/ikke bestået, ingen karakter eller 0-100 point.

Studi.ly hjælper til at skabe overblik over mange af dine arbejdsopgaver. Kalenderen indeholder ikke bare lektioner i klassens Outlook-kalender, men også lektier og afleveringer. Opgavemodulet i Studi.ly erstatter opgavemodulet i Microsoft Teams og Studieplanen er et helt nyt værktøj som du kun finder i Studi.ly

Studi.ly er blevet til i et samarbejde med skolelærere og elever og modtagelsen har været særdeles positiv. Det er således et færdigt produkt du får i hånden når du vælger Studi.ly, og du skal ikke bekymre dig om opdateringer - både Teams og Studi.ly opdateres løbende. Nye funktioner bliver løbende integreret, f.eks statistikker som gør det nemt at overskue mange elever samtidigt. Studi.ly giver kort sagt Teams superkræfter.

 

Dette blogpost er udviklet i samarbejde mellem Microsoft Education og inLogic.

Læs mere om om Studi.ly og kontakt inLogic på: www.studi.ly/da

Kontakt Microsoft Uddannelse på: uddannelse@microsoft.com


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.042 andre er allerede tilmeldt