Blog
2   27

Kære uddannelsesledere: Tag den rigtige beslutning om eksaminerne

Abonner på nyt om Fremtidens superlærere i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Vi kæmper i Lærerstuderendes Landskreds for en hurtig og positiv afklaring ift. afholdelse af eksaminerne på læreruddannelsen. Vi har drøftet sagen med censorerne på læreruddannelsen og har på den baggrund udsendt nedenstående mail i går fredag sammen med censorformand på læreruddannelsen Hans Krab Koed til alle uddannelsesledere på alle professionshøjskolerne. I mailen opfordrer vi uddannelseslederne til at gøre brug af ministeriets nye rammer og gøre alle eksaminer på læreruddannelsen fysiske fra d. 8. juni.

Kære uddannelsesledere og dekaner på læreruddannelserne

Jeg kan forstå, at mange af jer har planer om at melde noget ud til jeres studerende på mandag d. 25.05 ift. hvordan i kommer til at gøre med virtuelle/fysiske eksaminer på læreruddannelsen. Dette på baggrund af ministeriets nye retningslinjer, som åbner op for muligheden for at afholde fysiske eksaminer i flere end blot eksaminerne i de praktisk/musiske og naturvidenskabelige fag.

På baggrund af den udmelding vil jeg hermed opfordrer jer til, på vegne af landets lærerstuderende at åbne op for alle eksaminer til fysisk afholdelse hurtigst muligt.

 

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg har drøftet sagen med censorformand på læreruddannelsen, Hans Krab Koed, fordi vi lærerstuderende jo rigtigt gerne vil sikre censorerne ordentlige arbejdsforhold og rimelig varsel, når eksaminerne skal ændres fra virtuel til fysisk afholdelse.

Med udgangspunkt i denne gode drøftelse mellem Hans og undertegnede er vi kommet frem til, at vi hermed fælles gerne vil anbefale jer, at alle eksaminer som er planlagt til afholdelse efter d. 8. juni bliver afholdt fysisk, men at alle eksaminer (på nær eventuelle eksaminer i de praktisk/musiske og naturvidenskabelige fag) som er planlagt til afholdelse før d. 8. juni fortsat afholdes virtuelt.

Hans og jeg håber, at I vil tage denne opfordring kraftigt til efterretning.

 

I er mere end velkomne til at kontakte både Hans og undertegnede i løbet af weekenden enten pr. mail eller telefon, hvis I har behov for at få uddybet standpunktet.

Mvh. Rasmus Holme Nielsen, Forperson i Lærerstuderendes Landskreds

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
461 andre er allerede tilmeldt