Blog
2   8

Ledelsesskyldte coronakonsekvenser

Abonner på nyt om Maja Skousbøll i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Så tag dog en beslutning! Vores første mundtlige eksamen ligger under to uger væk!

Ledelsen på læreruddannelsen har endnu ikke taget en beslutning om vores eksamensform. Derfor må vi forbereder os på tre forskellige eksamensscenarier, blandt andet fordi et af eksamenskravene er et performativt element. Hvilket i sig selv virker ganske fornuftigt, for selvfølgelig skal vi kunne analysere en elevtekst, men der er immervæk forskel på, om det skal præsenteres analogt på en tavle eller virtuelt over et delt skrivebord! 

I en eksamenssituation hvor vi i forvejen er nervøse og usikkerhed, bidrager beslutningstagerne med deres ubeslutsomhed til en endnu større arbejdsbyrde med endnu mere usikkerhed for os studerende, fordi ledelsen ser tiden an…

At coronaen har konsekvenser, er vi alle vist alle klar over, men at ledelsen ikke kan træffe en beslutning, kan ikke tilskrives dén virus! 

Vi har modtaget mails med vatne informationer, på nuværende tidspunkt ser det ud til, at vi skal op virtuelt, vi ved ikke om det bliver over Skype, Zoom eller Google Meet. Måske må vi som gruppe sidde ved samme computer, men hvis tingene ændrer sig, kan vi måske komme til eksamen med fremmøde. 

Artiklen fortsætter under banneret

Det er sgu en ommer!


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
461 andre er allerede tilmeldt