Blog
1   18

"Spritnyt" – et slags satireprogram

Abonner på nyt om Jan Thranes tegneblog i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Mens DLF forhandler overenskomst med KL og vi alle spritter af, så kan man søge (midlertidig) opmuntring her

Uanset hvilken corona-fase vi pt befinder os i, så skal der sprittes af og holdes afstand både i skolen, i hjemmet og i det offentlige rum.

Her i landet har vi historisk tradition for at overenskomster forhandles i hus  mellem ligeværdige parter – mellem arbejdsgivere og arbejdstagere. En tradition som er med til at sikre et stabilt arbejdsmarked og et samfund med få konflikter. Ingen regel uden undtagelse – DLF og dermed lærerne falder dog helt igennem. Eller dvs. det har de gjort siden 2013 men i disse dage gøres der et nyt forsøg.

Artiklen fortsætter under banneret

Vi holder vejret og krydser fingre.

Så mens DLFs toptunede og af medlemmerne godt betalte forhandlere er ved endelig at lande en aftale, kan jeg anbefale dette aktuelle corona-satire-program, hvor Jan Gintberg og Carsten Eskelund tager sig selv, hinanden og os med ”ud i det afsprittede Danmark for at opsnuse nogle at de nye, skæve, kreative og entreprenante ideer, der er piblet frem”, som det fremgår af programbeskrivelsen.

God fornøjelse ikke mindst til vores forbund mht. at få en god aftale i hus for os lærere. Corona eller ej – jeg håber ikke der efterfølgende bliver kø ved håndsvasken, so to speak

https://www.dr.dk/drtv/episode/spritnyt-_-med-gintberg-og-eskelund_188662

Note: Illustraionen øverst består dels af en tegning dels af lidt digitalt bearbejdning tilpasset lejligheden – beklager slåfejlen i "afstand i hjemmet".


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ