Debat

Virtuelt forældremøde

- en ny form for kollektiv vejledning?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I UU Sorø har vi, strækt inspireret af vores kollegaer i UU Slagelse, valgt at kaste os ud i det virtuelle univers. 

Tirsdag den 19. maj vil vi for første gang afholde et virtuelt forældremøde for forældre til elever i 9. klasse. Baggrunden for mødet er Folketingets beslutning om at aflyse årets afgangseksamen for eleverne i 9. klasse. 

Skolerne i Sorø Kommune har sendt orientering ud til forældrene og denne vil vi gerne understøtte på vores møde. Vi vil komme omkring følgende punkter på mødet:

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

  • Afgivelse af sidste standpunktskarakter
  • Den endelige parathedsvurdering
  • Overførsel af standpunktskarakter til eksamenskarakter i de obligatoriske prøver og udtræksfag samt udregning af beståkrav i forhold til EUD, GYM og HF.
  • Det videre forløb i forhold til optagelse på ungdomsuddannelserne for de elever, som har ansøgt om optagelse til august 2020

Vi har valgt at afholde mødet for en skole ad gangen. Vi er spændte på resultatet og håber på positive tilbagemeldinger fra forældrene.  

Vores oplæg til forældremødet er vedhæftet dette indlæg.