Debat
1   3

Virtuelt forældremøde

- en ny form for kollektiv vejledning?

I UU Sorø har vi, strækt inspireret af vores kollegaer i UU Slagelse, valgt at kaste os ud i det virtuelle univers. 

Tirsdag den 19. maj vil vi for første gang afholde et virtuelt forældremøde for forældre til elever i 9. klasse. Baggrunden for mødet er Folketingets beslutning om at aflyse årets afgangseksamen for eleverne i 9. klasse. 

Skolerne i Sorø Kommune har sendt orientering ud til forældrene og denne vil vi gerne understøtte på vores møde. Vi vil komme omkring følgende punkter på mødet:

  • Afgivelse af sidste standpunktskarakter
  • Den endelige parathedsvurdering
  • Overførsel af standpunktskarakter til eksamenskarakter i de obligatoriske prøver og udtræksfag samt udregning af beståkrav i forhold til EUD, GYM og HF.
  • Det videre forløb i forhold til optagelse på ungdomsuddannelserne for de elever, som har ansøgt om optagelse til august 2020

Vi har valgt at afholde mødet for en skole ad gangen. Vi er spændte på resultatet og håber på positive tilbagemeldinger fra forældrene.  

Artiklen fortsætter under banneret

Vores oplæg til forældremødet er vedhæftet dette indlæg. 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
488 andre er allerede tilmeldt