Corona
1   7

Eleverne må igen sidde ved siden af hinanden i skolebussen

Der er ikke længere krav om, at eleverne skal have et dobbeltsæde for sig selv i skolebussen. Det skriver ministeriet på sin hjemmeside.

Folkeskolen.dk kunne i går fortælle, at skolerne gerne må sende eleverne på lejrskole inden sommerferien. Og nu har ministeriet også opdateret anbefalingerne til afstandskravene i skolebusserne.

Indtil nu har der været et krav om, at eleverne ikke har måttet sidde ved siden af hinanden, når de bliver fragtet til og fra skole i en skolebus.

Artiklen fortsætter under banneret

Men det krav er nu sløjfet, skriver ministeriet på sin underside til coronarelaterede spørgsmål.

"Elever i en skolebus kan placeres ved siden af hinanden på samme sæderække, og det er ikke længere et krav, at der er et dobbeltsæde til hvert barn i busssen", skriver ministeriet.

Det fremgår desuden, at det er vigtigt at "sikre god ventilation i bussen", og at det anbefales, at der skal være hånddesinfektion eller vådservietter, som eleverne kan bruge undervejs på køreturen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ