Blog
3   31

Lederskab: Mette Frederiksen har sat sig for bordenden

Abonner på nyt om Jan Thranes tegneblog i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Jeg er ikke selv socialdemokrat, men jeg anerkender og beundrer statsministerens krisestyring

Jeg så DR1 torsdag aften d.14.5.,  ”Partilederdebat: Hvordan får vi Danmark tilbage?”(*).

Det er en ting at skulle lukke et helt land ned og med befolkningens accept, noget andet er det at skulle åbne det op igen og stadig bede os om at holde afstand, ikke samles og feste i stort antal, spritte overflader og hænder af.

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg synes, Mette Frederiksen gør det godt, og jeg krummer tæer over ikke mindst Venstres Jakob Ellemann Jensens kritik af hendes forsigtighed. Bortset fra hans mavesure bemærkninger er der dog blandt folketingspolitikerne stadig borgfred og vilje til at stå sammen og stå igennem – uanset partifarve.

Statsministeren gør det godt.

TV-satire. Allerede før jul gjorde hun en unik entré i det amerikanske satire- og underholdnings show Saturday Night, hvor hun blev karikeret af en look-a-like., Heidi Gardner. Se eller gense denne sjove video fra før corona-krisen med nogle af verdens store ledere inkl. Mette Frederiksen J

Jeg er fan – men socialdemokrat bliver jeg nok aldrig.

Ps. Jeg skrev udkastet til dette indlæg igår aftes. Her til morgen kan jeg se at BTs politiske kommentator Søs Marie Serup også har rosende ord til Mette Frederiksens præstatiom i aftenens debat: "Sådan klarede partilederne sig under coronadebatten"

https://www.bt.dk/politik/soes-marie-serup-saadan-klarede-partilederne-sig-under-coronadebatten-0

(*) Fik du ikke set debatten kan du finde den i DR`s arkiv.

Note: Illustrationen øverst er en sandwich af to fotos – dels en affotografering fra TV-debatten dels et foto jeg har taget af Christiansborg – tilsat lidt digitalt-kolorit i et billedbehandlingsprogram. 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Julekonkurrence 2020 del 1/2

Ho ho ho, så er det blevet første søndag i advent!

Det fejrer vi med en julekonkurrence for alle, som er tilmeldt Folkeskolens ugentlige nyhedsbrev. Du kan vinde et gavekort til et ophold på et af de prisvindende Sinaturhoteller for to personer inkl. tre-retters middag, vin og morgenbuffet (værdi 3750 kr.).

Det eneste du skal gøre for at deltage er at være tilmeldt det ugentlige redaktionelle nyhedsbrev, da vi trækker en heldig vinder blandt alle tilmeldte d. 6/12 - du kan tilmelde dig på forsiden af folkeskolen.dk eller nederst på siden her folkeskolen.dk/nyhedsbrev
Du kan finde vores persondatapolitik m.m. her: folkeskolen.dk/oplysningspligt