Debat
2   6

Online-Kursus i Geodata for lærere i udskolingen og mellemtrinnet

Elever kan havde stor glæde af at bruge geodata i deres fællesfaglige undersøgelser.

Eleverne har brug for flere gode undersøgelsesredskaber i deres fælles faglige undersøgelser.

Mine elever har stor glæde af at overvåge Jorden med EObrowseren. Mange bliver engarede i at passe på Jorden, når de downloader smukke satellitbilleder.

Læreren skal kende til Geodata for at kunne lære det videre til sine elever.

Derfor er følgende lærerkursus nyttigt:

Artiklen fortsætter under banneret

Lær at bruge EO Browseren i din undervisning.

Kurset er for dig, som er naturfagslærer i grundskolen og som vil lære dine elever at arbejde med EO Browseren. Programmet kan bruges til undersøgelser i fællesfaglige projekter på mellemtrinnet og i udskolingen, f.eks. undersøgelser af spændende fænomener på jorden som forurening af havet og atmosfæren, skovbrande, forurening fra trafik og skorsten, skydannelser, tørke, oversvømmelser, orkaner, vulkaner, gletsjere, byudvikling, dyrkningsmetoder og meget mere.

Kurset foregår online den 9. juni 2020 kl. 09.00-13.00.

PROGRAM - Præsentation af EO Browseren - Spørgsmål - Arbejd selv med EO Browseren - Sparring med kursusholder og andre deltagere - Afrunding med mulighed for at dele erfaringer

MATERIALE På hjemmesiden boernafgalileo.dk finder du en vejledning og to powerpoint-præsentationer. 1. Gå ind på boernafgalileo.dk 2. Klik på Undervisningsmateriale 3. Find Til læreren og download materialet: - Vejledning i brug af EO browser - Billeder fra EO Browser - Flere billeder fra EO Browser

KURSUSHOLDER Kurset afholdes af Carsten Skovgaard Andersen, som også er vært for læringshjemmesiden boernafgalileo.dk.

OM EO BROWSER EO Browseren kan bruges til at undersøge mange spændende fænomener på jorden: forurening af havet og atmosfæren, skovbrande, forurening fra trafik og skorsten, skydannelser, tørke, oversvømmelser, orkaner, vulkaner, gletsjere, byudvikling, dyrkningsmetoder og meget mere. Programmet kan bruges til undersøgelser i de fællefaglige projekter på mellemtrin og i udskolingen. Tanken er, at det vil fremme elevernes engagement i at beskytte jorden mod forurening og stimulere deres lyst til at arbejde med naturfag.Kurset er gratis. esero.dk/begivenhed/online-kursus-i-geodata-udskolingslaerere


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.454 andre er allerede tilmeldt