Historie
0   4

Jagten på fortiden hjemmefra

Vidste du, at der findes omkring 730 danske herregårde? Eller kender du til hårmoden i 1700-tallet, og hvordan den siden da har udviklet sig? Ved at besøge en ny platform, som Gammel Estrup, Danmarks Herregårdsmuseum, står bag, kan du blive klogere på denne del af historien. Hjemmesiden har undervisningsmateriale til mellemtrinnet, der giver en kronologisk og tematisk indsigt i, hvilken rolle herregårdene spillede i det danske samfund frem til begyndelsen af 1900-tallet. Materialet består blandt andet af videoer og spil, og det kan anvendes i historie-, billedkunst- og danskundervisningen. Materialet tager afsæt i fagenes mål, og der hører lærervejledning med.

Besøg hjemmesiden her: jagtenpaafortiden.dk/mellemtrin

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.363 andre er allerede tilmeldt