Corona
0   4

Coronaoplysning på 25 sprog

Det er ikke altid lige nemt at forstå myndighedernes anbefalinger til håndteringen af den presserende coronavirus, særligt ikke hvis man som bosiddende i landet ikke forstår dansk. Til at hjælpe med at forstå myndighedernes vigtige meddelelser har Dansk Flygtningehjælp oprettet portalen CoronaDenmark, hvor man på blandt andet tyrkisk, somalisk og swahili, i alt 25 sprog, kan holde sig orienteret om de seneste relevante nyheder og informationer. Novo Nordisk Fonden står bag finansieringen af hjemmesiden, der ud over Dansk Flygtningehjælp bliver drevet af Als Research.

Læs mere her: coronadenmark.dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket Dansk som andetsprog er for alle, som underviser i dansk som andetsprog eller har interesse for undervisning af flersprogede elever og nyankomne. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
576 andre er allerede tilmeldt
Nyhed: Nyt fagligt netværk

NYHED! Vidste du, at du lige nu læser på Folkeskolens helt nye faglige netværk Dansk som andetsprog?

Tilmeld dig netværket og få en mail med ny faglig viden, forskning og erfaringsdeling.

Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.