Blog
0   6

Hvad skal jeg lave med mine tilbagevendte elever i engelsk?

Abonner på nyt om Folkeskolens engelskrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Fra på mandag er alle elever igen tilbage i skolen. Mit lærerhjerte banker lidt hurtigere og glæder sig til at skulle stå ansigt til ansigt med mine elever på ny. Men samtidig er min didaktiske engelsklærerhjerne på overarbejde. For hvad skal jeg finde på at lave med mine elever, når de skal have engelsk på mere traditionel vis efter to måneder med fjernundervisning?

Foto: flickr.com/Sean MacEntee 

For nogles vedkommende har engelskfaget måske været nedprioriteret i fjernundervisningen. For andre har man nok undervist i faget, men det har på mange måder været anderledes og med et andet fokus. Nu er vi (snart) tilbage. Nu skal vi have traditionel(?) engelsk igen. Men hvad skal vi lave?

Jeg har samlet et indlæg med nogle af mine undervisningsforslag, som jeg tidligere har delt her på bloggen. Jeg håber, at de kan inspirere jer til noget god og motiverende undervisning ude i klasserne: 

Rigtig god fornøjelse med (engelsk)undervisningen ude på skolerne! Lad mig endelig vide, hvordan jeres første engelsklektion efter hjemsendelsen har været. 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.815 andre er allerede tilmeldt