Blog
4   11

Korte dage hitter

Abonner på nyt om Specialpædagogik i praksis i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Må indrømme overfor mig selv at det med korte dage er et hit for elever i specialklasserne.

Det er ikke fordi det kommer helt bag på mig, at lange skoledage til 1525 sommetider er i overkanten hvis man går i specialklasse. Så vi går i skole her til 1305 under covid19, og har nogen elever der ikke er trætte når de kommer hjem, mere oplagte næste dag, kommer i færre konflikter og lærer mindst lige så meget som tidligere. De trives og det gør jeg som personale også, da jeg ikke skal udrede konflikter i så høj grad, og har plads til højere faglighed.

 

Artiklen fortsætter under banneret

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.511 andre er allerede tilmeldt