Debat

Har du lyst til at bidrage med naturfagsviden til ny app?

Det Danske Spejderkorps søger frivillige, der har lyst til at udvikle naturfagligt indhold til ny frilufts/læringsapp

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det Danske Spejderkorps er med hjælp fra Novo Nordisk Fonden ved at udvikle en ny version af Woop app. En app der kombinerer udeliv, sjov og læring for børn og unge. 

I den nye app vil der være et naturfagligt perspektiv, der gør det muligt for alle brugere at tilføje færdigt naturfaligt materiale til deres 'woop jagte'. Men vi mangler stadig at finde svar på spørgsmål som fx hvordan gør vi det sjovest at lære om naturfag gennem Woop, hvordan kombinerer læring med at være udenfor og hvad fungerer slet ikke. 

Kunne du tænkte dig at være med i udviklingen, så vil jeg rigtig gerne høre fra dig. Vi leder både efter naturfagslærere, der vil bidrage med deres viden, der vil være med til at udvikle indhold, og som har lyst til at teste den endelige app. 

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Lyder det som noget for dig, eller har du spørgsmål, så kontakt mig (projektleder Trine Hansen) på trh@dds.dk eller på tlf. 81883284

De bedste hilsner Trine