Debat
0   3

Har du lyst til at bidrage med naturfagsviden til ny app?

Det Danske Spejderkorps søger frivillige, der har lyst til at udvikle naturfagligt indhold til ny frilufts/læringsapp

Det Danske Spejderkorps er med hjælp fra Novo Nordisk Fonden ved at udvikle en ny version af Woop app. En app der kombinerer udeliv, sjov og læring for børn og unge. 

 

I den nye app vil der være et naturfagligt perspektiv, der gør det muligt for alle brugere at tilføje færdigt naturfaligt materiale til deres 'woop jagte'. Men vi mangler stadig at finde svar på spørgsmål som fx hvordan gør vi det sjovest at lære om naturfag gennem Woop, hvordan kombinerer læring med at være udenfor og hvad fungerer slet ikke. 

 

Artiklen fortsætter under banneret

Kunne du tænkte dig at være med i udviklingen, så vil jeg rigtig gerne høre fra dig. Vi leder både efter naturfagslærere, der vil bidrage med deres viden, der vil være med til at udvikle indhold, og som har lyst til at teste den endelige app. 

 

Lyder det som noget for dig, eller har du spørgsmål, så kontakt mig (projektleder Trine Hansen) på trh@dds.dk eller på tlf. 81883284

 

De bedste hilsner Trine


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.476 andre er allerede tilmeldt

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.872 andre er allerede tilmeldt