Blog
0   1

Den tid på året....

Abonner på nyt om Pernille Brandt i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

En hilsen fra mig.

Jeg har længe tænkt; "nu skal du snart skrive et nyt indlæg til Folkeskolen.." Det har rumlet hos mig, skulle det handle om Corona/den nye hverdag eller ej. Kan man overhovedet i denne tid skrive et indlæg, som ikke omhandler det? Og allerede nu er Corona nævnt i dette indlæg. Men jeg er kommet frem til at: "ja man kan godt skrive et indlæg, som ikke handler om Corona; den nye hverdag, ude ude ude, grupper, 2 meters afstand, vaske hænder osv.... I kender jo alle til den nye hverdag, I kender alt til 2 meters afstand. Selvfølgelig er det altid rart at læse om andres oplevelser, tro mig, jeg suger selv til mig, samtidig med at hvis nogen nævner.... husk hold afstand - så..... holder jeg afstand.... selvfølgelig.... men i dag.... midt på skoledagen.... kom indlægget til mig.

So here it goes..... 

Hver dag tæller vi ned til sommerferien på min 0. årgang. Først talte vi os frem til 100 og 100 dags festen, derefter gik vi baglæns. I dag flyttede jeg pilen til tallet 34. Som så mange gange før, spurgt jeg, hvad vi talte ned til.... nemlig sommerferie, som også var svaret... og med tillæg fra en elev helt ud af det blå.... "Ja jeg glæder mig ikke til at skulle i 1. klasse" Det er selvfølgelig også italesat mange gange at efter sommerferien venter 1. klasse.... og hvad det er for noget. 

Hvorfor spurgte jeg - og ikke at jeg ikke har hørt svaret før... men det var første gang i år.... "Fordi jeg ikke vil væk fra jer voksne" Og lige i dag.... ved ikke hvorfor det rørte mig ekstra meget i dag... i år.... men tårerne steg op i mine øjne og jeg fik en kæmpe klump i halsen. 

Artiklen fortsætter under banneret

For... det er ved at være den tid på året. Den tid hvor der samtidig med der snart skal siges "farvel" også skal siges goddag. 

Hvor en masse skal afsluttes og nyt skal forberedes. Hvor et skoleår snart har sin afslutning og et nyt venter efter ferien. 

Den tid på året er det nu.

 

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
754 andre er allerede tilmeldt