Blog
0   6

En nem sprogleg

Abonner på nyt om Franskbloggen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Acrostiches: hvad er det?

Et acrostiche er et digt, hvis linjers begyndelsesbogstav danner et ord. Man kan skabe acrostiche-digte på alle klassetrin i franskfaget. Disse digte kan bruges ved indledning til et emne for at finde ud af, hvor mange ord, eleverne allerede kender i relation til emnet. Digtene kan også anvendes som afslutningen på et emneforløb som en slags evaluering for at finde ud af, hvor mange ord de har lært sig i forløbet.

Opgaven kan lyde: Lav så mange ord, som I kan i jeres grupper. I får 5 minutter  til at finde på så mange ord som muligt:

V

E

Artiklen fortsætter under banneret

L

O

Et eksempel kan være:

V itesse

E légance

L uxe

O range


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.039 andre er allerede tilmeldt