Blog
0   1

Brug TV5Monde i din franskundervisning

Abonner på nyt om Franskbloggen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Lyt, skriv og få rettet teksten straks

At lytte, skrive og få autokorrektur med det samme

Som Nina Hauge Jensen skriver, kan franskelever godt arbejde med lytteøvelser hjemmefra. På TV5Monde finder du en masse materiale til både din undervisning og opgaver til dine elever, som de kan arbejde med hjemmefra på skærm - og vel og mærke uden opgaver, der hober sig op i uoverskuelige mængder til respons og feedback for dig.

Her finder du en super side med små diktater, hvor eleven kan lytte mange gange, inden de skriver en sætning. Der er gloser til rådighed for at sikre forståelsen og efter diktaten er afsluttet, får eleven en tilbagemelding på score - og der ligger flere diktater til rådighed:

https://dictee.tv5monde.com/dictee/histoires-fantastiques-et-diaboliques/demarrer

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
898 andre er allerede tilmeldt