Blog
0   1

Imens vi venter på mål og læseplaner for håndværk og design i 3.klasse.

Abonner på nyt om Folkeskolens håndværk og design-rådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Der må være rigeligt at se til i Undervisningsministeriet lige nu. Men jeg håber dæleme snart, at de når til at se på næste års håndværk og design undervisning i 3.klasse.

FOTO: Pixabay.com

 

 

Det er en sær tid, vi lever i. Skolen er en helt anden, end den var for bare 2 måneder siden. 

Artiklen fortsætter under banneret

Mange skoler underviser i håndværk og design i denne tid. Dog under helt andre forhold, end normalt. Mange skoler nøjes med at undervise i de boglige fag. For der er rigeligt andet at se til.

Det er der over hele landet. Og jeg forestiller mig ikke, at det er en nem opgave at sidde i undervisningsministeriet i disse dage. Der er langt flere uventede opgaver der presser sig på, end dem der egentlig lå på bordet. 

Blandt andet den opgave, at se på mål og læseplan for 3.klasses håndværk og design undervisning fra næste skoleår. Jeg har ad omveje fået at vide, at skrivegruppen har været i fuld gang, og at deres forslag nu afventer ministeriets vurdering. 

Vi er mange der venter i spænding. 

Fordi næste års planlægning så småt er gået i gang. Og fordi det er interessant at læse de tanker og forestillinger skrivegruppe og ministeriet gør sig om, at 3.klasse skal have håndværk og design. Skal de benytte det samme værktøj som 4., 5. og 6.klasse? Eller er det mere i form af en introduktion til faget? 

Jeg er meget nysgerrig, og håber snart at ministeriets konsulenter når til den del af bunken på skrivebordet, hvor der står: 

MÅL OG LÆSEPLAN for håndværk og design i 3.klasse. 

 

Imens vi venter..

Imens må vi bruge vores sunde fornuft i planlægningen af faget. Og arbejde intenst på, at det bliver en underviser med god solid praktisk erfaring, der kommer til at varetage undervisningen af 3.klasses håndværk og design undervisning. 

Hvis du er nået så langt som til at vide, at du skal undervise i HD i 3.klasse til næste år, kan du finde inspiration i vedhæftede inspirationshæfte.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.262 andre er allerede tilmeldt