Debat
0   1

kærekrop.dk - Når eleverne arbejder hjemmefra.

Kærekrop.dk er et nyt gratis digitalt undervisnings-site om følelser, om kroppen, kropsidealer og kroppen på sociale medier. Sitet skal hjælpe unge med at sætte ord på og reflektere over kroppes forskellighed, tabuer, idealer og iscenesættelse.

kærekrop.dk tager afsæt i næsten 2000 meget ærlige udsagn om kroppen, som besøgende på Steno Museet i Aarhus har skrevet i vores udstilling Kære Krop Svære Krop.

Kærekrop.dk indeholder elevopgaver til par- eller gruppearbejde, men det er også muligt via Science Museernes hjemmeside at downloade soloopgaver, som eleverne kan lave hver for sig. Kærekrop.dk er oplagt at inddrage i forbindelse med hjemmeundervisningen, og eleverne kan samarbejde online i mindre grupper eller arbejde enkeltvis. Opgaverne lægger desuden naturligt op til, at man kan veksle mellem elevarbejde og opsamling i klassens fælles digitale forum. 

Artiklen fortsætter under banneret

Se mere på

sciencemuseerne.dk/steno-museet/udstillinger/kaere-krop-svaere-krop/kaerekropdk/

 

Kamma Lauridsen Formidlingsafdelingen Science Museerne


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ