Corona
0   3

Alfabet-sange til fri afbenyttelse

Musikerne Palle Windfeldt og Sille Grønberg skrev i 2016 en alfabetsang til bogen - en ABC-historie på 29 vers. Siden har de rejst rundt og spillet børnekoncerter på skoler og biblioteker. Nu er alle deres koncerter med børn aflyst på grund af Corona. De har derfor omformet deres koncert til 29 små bogstavfilm. Filmene ligger nu til fri afbenyttelse på deres Youtubekanal. Du kan finde akkorder via linket herunder. "Det er vores store håb, at det kan gavne undervisningen og eventuelt fjernundervisningen ude i landets skoler", siger Sille Grønbech.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Musiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Musiklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
728 andre er allerede tilmeldt

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
661 andre er allerede tilmeldt