Blog
0   11

Mød fransk feminist og "footballeuse pro" på eTwinning

Abonner på nyt om eTwinning i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Kom til gratis online-foredrag med Nicole ABAR, tidligere professionel fodboldspiller i Frankrig. Hele livet har hun kæmpet mod kønsstereotyper og for ligestilling i sportsverdenen og i skolen. Sammen med andre frankofone lærere fra hele Europa kan du møde Nicole Abar og stille spørgsmål og kommentere i chatten!

Foredraget er på fransk og foregår på eTwinning for registrerede brugere mandag 27. april kl. 17 og varer godt en time.

I foredraget fortæller Nicole ABAR sin historie og kamp for ligestilling i såvel sporten og i det franske skolevæsen. Nicole Abar arbejder også for "la mixité" - altså at piger og drenge spiller og leger sammen i skolen og i sportens verden.

Til foredraget kan deltagerne stille spørgsmål til Nicole Abar i chatten. Jeg forventer deltagere fra flere af de frankonfone lande på eTwinning - og selvfølgelig andre fransktalende lærere.  Jeg håber også at møde danske fransklærere!

Jouer en mixité - l'égalité filles - garçons 

Artiklen fortsætter under banneret

Mandag d. 27. april kl. 17.00

Link til foredraget (virker kun når man er logget på eTwinning):

https://live.etwinning.net/professionaldevelopment/onlineseminar/115299

Hvis du vil have hjælp til at komme på eTwinning, så kan du kontakte mig eller en af de andre eTwinning-ambassadører i Danmark. 

Hold øje på den danske eTwinning-side https://etwinning.dk/ med webinarer for nye brugere i den kommende tid og kom godt i gang med internationale projekter og faglig sparring! 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.039 andre er allerede tilmeldt