Lærer til lærer
0   4

Hjælp til danskundervisning af voksne

Findes der "gratismateriale" til voksne på nettet?

Jeg er pensioneret folkeskolelærer og har været så heldig at få en sød, russisk svigerdatter. Hun er jo også ramt af nedlukning af undervisning, og jeg vil gerne hjælpe hende. Vi skyper hver dag, men jeg mangler inspiration. Jeg har undervist i dansk og tysk i MANGE år, også med CL, bevægelse osv. MEN situationen er en anden, når det er en-til-en undervisning og "ikke-bevægelig"... Nogen, der kan fortælle mig, hvor man kan finde de fantastiske sider, vi havde på skolekom? Hun har bogen "Puls" med øvebog og netadgang. Men den er jo også baseret på gruppesamtaler mv....

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket Dansk som andetsprog er for alle, som underviser i dansk som andetsprog eller har interesse for undervisning af flersprogede elever og nyankomne.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
967 andre er allerede tilmeldt