Blog
2   16

Ingen seniorkurser i år

Abonner på nyt om Fraktion 4 - pensionisterne i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Både Nordisk Pensionisttræf og Danmarks Lærerforenings seniorkurser er aflyst i år.

På grund af risikoen for smitte med Covid 19, har det været nødvendigt at aflyse både Nordisk Pensionisttræf og foreningens seniorkurser. Selv med ”den grønne kurve” vil der være risiko for smitte hele sommeren. Derfor kan vi ikke samles i grupper af den størrelse til arrangementer, hvor der ikke er mulighed for at holde to meters afstand til hinanden. Vi ville jo alle være i risikogruppen. Og derudover ved vi ikke om Sinaturhotellerne kan modtage gæster i juni og juli.

På samme måde vil langt de fleste af – om ikke alle – de arrangementer, der har været planlagt rundt om i kredsenes seniorklubber/pensionistafdelinger nok blive aflyst. Sommerudflugter med 50 60-90 årige sammen i en bus kan jeg ikke forestille mig, at nogen af os ville turde melde os til. Og det er på nuværende tidspunkt svært at forudsige, om der er åbnet op for restauranter og seværdigheder i maj og juni.

Artiklen fortsætter under banneret

Vi må væbne os med tålmodighed og passe godt på os selv og hinanden til situation har ændret sig så meget, at vi kan begynde at mødes igen – også i Danmarks Lærerforenings regi.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Lærersenior er for lærere, som er pensioneret eller på vej dertil. I samarbejde med fraktion 4 - pensionisterne i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
696 andre er allerede tilmeldt