Blog
0   9

Vi er født klar! Eller....

Abonner på nyt om Sarah Urgaard i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

I dag har mine kolleger og jeg for alvor haft travlt. Vi er blevet nød til at rykke matrikel, for at gøre plads til, at alle vores elever igen kan komme sikkert i skole, med alle retningslinjer i mente.

Vi knokler derud af, for at være klar til i morgen, for der skal vi tage imod elever på 4. årgang. 

Jeg ved godt, at nogen har meldt ud, at Næstved Kommune var klar, men men men... Måske havde opgaven forladt nogens bord, men for os på gulvet, var vi kun lige gået i gang. 

Artiklen fortsætter under banneret

Tirsdag

Vi blev briefet af ledelsen omkring retningslinjer, vi udarbejdede nødskemaer, som skulle gælde indtil d. 10. maj, fordelte fag og ansvarsområder og vi pakkede de vigtigste materialer ned, for vi skulle flytte matrikel. 

Vores udskolingsklasser er pt hjemme og bliver stadig fjernundervist, derfor stod udskolingsmatriklen ledig og vi kunne få lov til at rykke ind, for at sørge for godt plads, når de tilbageværende klasserne skal deles i hold og grupper, og derfor kræver mere plads. 

Onsdag

I dag er dagen brugt på at finde rundt på den nye matrikel, printe skemaer, plakater, plancher, markere gulve med afstand, klargøre lokaler, inddele skolegården i legezoner, forberede indhold til torsdag og fredag, været i kontakt med forældre, finde på lege som ikke kræver fysisk kontakt, indsamle og klargøre materialer til vores midlertidige lokaler, lavet en guidet video, så børnene kan "se" skolen og hvor de skal hen, inden i morgen tidlig... og og og og og o....... 

Hvis du er nysgerrig på videoen, så kan den ses her

Torsdag

I morgen tager vi imod eleverne fra klokken 7.50, og så går den store omgang håndvask ellers i gang. 

Vi skal have vist dem rundt, introduceret dem for legezoner, nye regler og retningslinjer, og så skal vi selvfølgelig fejre dronningens fødselsdag.  Det markeres med bl.a. fællessang i skolegården, hvor alle står i lige rækker med god afstand og synger højt, værkstedsarbejde med dansk, matematik og praktisk/musiske aktiviteter. 

Fredag

For at være helt ærlig... Jeg tror jeg ved, hvad vi skal... men nu skal vi altså lige have børn og os selv, trygt og roligt igennem torsdagen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ