Uskolet
0   4

Hjemmearbejde en kæmpe udfordring med forældre rendende om benene

Der møder de mange børn, som i denne tid er tvunget til at arbejde hjemmefra, en lang række udfordringer. Særligt vanskeligt er det for dem, der samtidig har en eller flere forældre at aktivere. Men hvordan finder man balancen mellem arbejdstid og familietid?

»Voksne har brug for faste rammer«, fortæller en ekspert. »Det er vigtigt at markere tydeligt, hvad der er arbejde, og hvad der er hygge«.

Artiklen fortsætter under banneret

Hvis man er to eller flere om forældrene, kan man med fordel dele vagterne mellem sig, så man kan få ro til fordybelse, mens en søster eller bror tager over.

»Mange voksne i den alder er jo meget opmærksomhedskrævende, men de er nødt til at lære, at man ikke kan rose deres PowerPoint eller opgave for chefen, hver gang de kommer rendende. Send dem i stedet en tur udenfor, hvis de har meget krudt bagi«, foreslår eksperten, som ellers opfordrer børn til at være pragmatiske i disse dage:

»Lad dem da bare sidde lidt længere end normalt med skærmen, ellers får man aldrig ordnet sit skolearbejde«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ