Naturfag
0   6

Piger kan besøge naturfaglige arbejdspladser til efteråret

Girls’ Day in Science åbner 20. april for tilmelding til at besøge virksomheder og uddannelsesinstitutioner, der arbejder med teknologi og naturvidenskab, den 30. september. Målet er at inspirere flere piger til at søge uddannelse indenfor Stem-fagene.

Sidste år besøgte 3.200 piger fra folkeskolens ældste klasser og gymnasiet de 61 virksomheder og uddannelsesinstitutioner, der havde meldt sig til at give eleverne en oplevelse af, hvad man kan bruge naturvidenskaben og teknologien til. Der var fx forsøg med enzymer, programmering af en robot-arm og genbrug af plastic.

Det er 8. gang Girls' Day in Science finder sted i Danmark, hvor det er Tektanken under Naturvidenskabernes Hus, der står for arrangementet.

Pigerne bliver inviteret med i workshops, hvor kvindelige medarbejdere og studerende instruerer i arbejdet og fortæller om deres uddannelsesvalg og karrieremuligheder. Flere fonde står bag dagen, der finder sted over hele landet.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.475 andre er allerede tilmeldt

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.872 andre er allerede tilmeldt