Blog
0   2

En videofortælling til farmor

Abonner på nyt om Historiefortælling i skolen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Så enkelt er det at dele videofortælling med elevernes bedsteforældre eller oldeforældre

I de første skoledage kunne børnene lave en videofortælling til en eller flere af deres Corona isolerede bedsteforældre og fortælle dem om, hvorfor det er dejligt at være i skole igen. Samtidig kan de lave en instruktionsvideo til de samme bedsteforældre og vise dem, hvor let det er at at lave den slags videofortællinger. De kunne også give bedste forældrene et emner at fortælle om, for eksempel, fortæl mig hvad du lavede den gang du var på min alder. Få flere ideer på siden - Udfordring til hjemsendte børn Storybox.dk/. Her kan du se et eksempel - Så enkelt kan det gøres

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.708 andre er allerede tilmeldt