Blog
0   14

Corona post mortem og lærernes arbejdstid

Abonner på nyt om Specialpædagogik i praksis i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Ikke helt specialpædagogik i praksis. Men det at have tid til at lave differentieret undervisning og muligheden for at forberede sig et sted hvor der er ro og plads, efter en dag med gang i den i specialklassen, er for mange en helle for at hvile hovedet og være mere effektiv.

Nu vil hver 5 chef have folk til at arbejde mere hjemme efter Corona, ifølge politiken i dag. Det er i det private. Gad vide hvilken vej pilen peger ift lærernes forberedelsestid i det offentlige? Der er indrettet kontomiljøer hvor man skal forberede sig, men der er ikke plads til alle. Så det bliver spændende at følge de politiske udmeldninger i den anledning, og om lærerformanden vil tage den mulighed op i forhandlingsregi lige nu med KL. 

 

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg kan huske i sin tid da jeg blev ansat at vi fik et tillæg for at være specialklasselærer, som man kunne konvertere til timer. Det valgte jeg at gøre, da jeg gerne ville have tid til at kunne lave god og differentieret undervisning. 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.511 andre er allerede tilmeldt