Blog
3   31

Så begynder vi igen.

Abonner på nyt om Folkeskolens madkundskabsrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Jeg har gjort noget næsten ulovligt i dag. Jeg har besøgt min datter og svigersøn og vores børnebørn. Vi var udenfor, vi kyssede ikke, vi gav ikke knus, men vi var sammen for første gang i meget lang tid. Vi voksne blev i hvert fald enige om, at nu havde vi alle overholdt de retningslinjer, der var meldt ud. At vi alle var raske lige nu, og det er ikke sikkert, at jeg ville blive ved med at være det.

For på tirsdag skal jeg begynde i skole igen. På torsdag kommer de børn, jeg skal nødundervise, og så er jeg måske en stor smittekilde. Hvor meget skal jeg så passe på, når jeg kommer hjem?  Hvor lang tid kommer der til at gå før jeg ser mine børn og børnebørn igen?

Tør du være sammen med mig?

På den ene side er jeg lidt nervøs for at komme ud i samfundet igen. Jeg er ikke i risikogruppen men alligevel 62 år (i Italien blev patienter over 60 år ikke lagt i respirator).  Selvfølgelig skal samfundet lukkes op igen på den ene eller anden måde. Jeg tager ikke stilling til, om det er den rigtige eller forkerte beslutning. Det er den beslutning, der er meldt ud fra sundhedsstyrelsen og ministeriet, og jeg møder selvfølgelig op, det er mit arbejde. Men jeg kan også blive sådan lidt fanden i voldsk. Okay, jeg tager min del af denne tjans. Men hvis jeg kan være sammen med en masse børn ude i folkeskolen, så kan jeg jo være sammen med alle de mennesker, der tør være sammen med mig, når jeg får fri.  

På tirsdag skal mine kollegaer og jeg på arbejde igen, og så skal vi finde ud af, hvordan vi skal fordele eleverne i klasselokaler og uderum, når de kommer torsdag. Det skal nok gå, men spændende bliver det.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
800 andre er allerede tilmeldt
Hjælp os med at teste

Vin lille

⚠️ Hjælp os med at teste nye ideer til de faglige netværk og vind 6 flasker vin  ⚠️
Folkeskolens faglige netværk skal udvikles. Men hvor skal de udvikles hen? 
Vi har brug for din hjælp til at vurdere et par nye koncepter, så vi kan gøre de faglige netværk endnu mere relevante for jer.
1000 tak for din hjælp!
(hvis du vil tage testen på pc, kan du bruge dette link)
Tag testen på mobil - tager ca. 15 min.)