Blog
0   7

Corona - efter påske

Abonner på nyt om Jan Frejlev tænker højt i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Det er velkomment, at der er sat penge af til ekstra rengøring på skolerne, men har man konkret lavet aftaler og givet instrukser til de, som skal gøre ekstra rent på skolerne? Svaret blæser i vinden. I mellemtiden forhandler KL og ministerierne.

Det er velkomment, at regeringen sætter penge af til ekstra rengøring på skolerne, når lærere, pædagoger og børn vender tilbage efter påske. Hvorfor er det ikke faldet på plads endnu? Artiklen i Folkeskolen taler om at det endelig forløb nu skal forhandles på plads mellem KL og ministerier.

På almindeligt dansk betyder det, at man ikke er klar endnu med ekstra rengøring på skolerne endnu. Der er ikke lavet aftaler med de som skal tage sig af den ekstra rengøring endnu, eller er der? Vi ved det ikke. 

Artiklen fortsætter under banneret

Er der tale om, at det rengøringspersonale som er tilknyttet skolerne allerede, skal løbe ekstra stærkt, eller har man mobiliseret en ekstra rengøringsstyrke, som er instrueret i opgaven?

I den instruks som min kommune har givet til skolerne, er det eneste som er tydeligt formuleret, at det er lærernes ansvar at afspritte borde, stole, dørhåndtag og andre overflader efter endt skoledag.

Tidspunktet er ikke til at brokke sig over ekstra opgaver i en nødsituation, men det er fair at spørge om aftalerne og instrukserne med rengøringspersonalet på skolerne rundt om i Danmark er plads?

Hvordan ser det ud rundt om i skoledanmark? 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ