Blog
0   18

Udendørs aktivitet; Byg en kastemaskine.

Abonner på nyt om Fatihs H&D-videoer i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Kastemaskine projektet

Kastemaskine projektet

Byg en kastemaskine med jeres elever. Kastemaskine er en rigtig god valg i forhold til ude aktiviteter, når vi skal stille og roligt starte igen. Ifølge de nye retningslinjer skal vi være ude så meget som muligt og finde på ude aktiviteter. 

Projektet giver en mulighed til tage en skovtur med børnene, der skal der samles nogle pinde, derudover skal der bruges, sav eller brødkniv, snittekniv eller hobbyknive, skærebræt, snor, elastik og en træ grydeske. I kan også selv snitte en grydeske. Jeg har til det projekt selv brugt en gammel grydeske.

Projektet er tiltænkt til 4., 5. og 6. klassetrins elever, og jeg vurderer, at forløbet vil vare 6-8 lektioner.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.148 andre er allerede tilmeldt

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
315 andre er allerede tilmeldt