Corona
0   13

Bed dine elever om at være med på Danmarks største klassebillede

En ide til en opgave, små billedkunstelever kan lave hen over påsken.

Skolen er lukket, og eleverne har ikke set deres klassekammerater i ugevis. Nu vil forlaget Alinea give dem muligheden for ses på en ny måde: alle elever i 0. til 3. klasse opfordres til at tegne et selvportræt som skal blive en del Danmarks største klassebillede. En affotografering af tegningen skal lægges på Instagram med #DanmarksStørsteKlasse. Så samler forlagets onlineskole Sofaskolen alle billederne til Danmarks største klassebillede.

Billedet skal være lagt på Instagram senest den 13. april. Hele klassebilledet kan ses efter påske på sofaskolen.dk, hvor der også er tip til et godt selvportræt:

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.733 andre er allerede tilmeldt

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.045 andre er allerede tilmeldt