Blog
0   8

3 uger med hjemmeundervisning, hygge med kolleger og andre tanker herfra

Abonner på nyt om Pernille Brandt i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

3 uger er gået. Status herfra hjemmekontoret.

Så sidder jeg her igen, er mødt ind på hjemme kontoret. Har holdt dagens skype møde med mit team. Tjekket mails både på outlook og på aula. Tjekket ind på forældre aula og tjekket mine egne børn i skole. Sat mine egne børn i gang med dagens lektier. 

Mine egne elever har også fået dagens lektier på aula, det var dog ikke mig der skulle sende det i dag, det skiftes vi til i mit team. Senere på dagen vil de modtage en video fra os med billeder fra vores skoleår indtil nu, som en lille påskeferie hilsen. 

K. 14.00 er det påskeferie, det bliver skønt for en stund ikke at skulle jonglere mellem hjemmeundervisning og hjemmeskole. 

Det er samtidig virkelig mærkeligt at skulle på ferie uden at få set og sagt farvel til elever og kolleger. Heldigvis har ugen budt på mange små videohilsner fra mine små elever. En idé vi fik forleden med at sende videohilsner fra os voksne til dem, og hvis de havde lyst måtte de gerne sende retur. Det har været så hyggeligt at se deres hilsner og hold nu op, jeg savner dem. 

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg savner også mine kolleger. Det er jo folk, man ser mange timer hver dag året rundt. Jeg er på en skole, hvor vi er meget sociale også udenfor arbejdstiden. Så forleden havde jeg arrangeret, at vi spillede banko sammen over skype. Det var så sjovt og hyggeligt. Vi har allerede aftalt en ny dato, hvis vi stadig skal være hjemme efter ferien.

Det gav mig virkelig en energi indsprøjtning, efter et par dage hvor sind og humør havde været skiftesvis godt og mindre godt.  Så det kan klart anbefales, se jeres kolleger udover teammøder og planlægning. Det er så vigtigt også at holde fast i det sociale fællesskab, selv når man ikke kan være sammen.

Jeg har nu fået sat det sidste punktum, for det jeg har forberedt til efter ferien. Der er både gjort klar til hvis det hedder hjemmeundervisning og hvis vi skal i skole. 

Nyd nu ferien allesammen. Nyd og pas på jer selv og jeres kære.

Hilsner fra

Pernille


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
796 andre er allerede tilmeldt