Debat
0   13

Ledere med lederkompetencer

Fuld opbakning til personalet

Det skulle være så skidt, og så er det faktisk godt.

Det er ikke svært at få øje på udfordringerne i samfundet i disse corona-tider, heller ikke med lærerbriller.

Vi er blevet udsat for en omvæltning, som selv vores undervisningsminister kalder en umulig opgave, fordi vi hverken har udstyret, uddannelsen eller erfaring med ren onlineundervisning af den samlede elevflok. Det samme gælder for eleverne - og deres forældre.

Det lykkes til en vis grad alligevel. Måske fordi vi trods alt er vant til hele tiden at skulle justere ind efter elevers individuelle behov og en lind strøm af kommunale og statslige tiltag.

Artiklen fortsætter under banneret

Men en anden væsentlig årsag til, at jeg ikke på nuværende tidspunkt står og banker panden ind i et stakkels træ i haven, er min ledelse.

Ledelsen på min arbejdsplads har fra dag 1 udmeldt klare rammer for forventninger, samtidig med at det er dem, der har undersøgt diverse online kommunikationsmuligheder og har serveret små doser ad gangen - uden enorme forventninger om, at vi skal kunne alt med det samme. Vi har så kunnet koncentrere os om eleverne.

I dag sluttede vi af med et lærermøde i Teams, hvor ledelsen roste vores indsats og ønskede os god påske med formaningen om, at vi ikke skulle bruge energi på 17 forskellige mulige scenarier efter påske. Vi skal holde ferie. Resten tager ledelsen sig af og orienterer os, når der er nyt. Se det er ledelsekompetence for fuld udblæsning.

Det er dælme rart at kunne skrive noget positivt.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ