Blog
0   1

Dagbog fra coronaskolen dag 14

Abonner på nyt om Dagbog fra lærerlivet i en coronatid i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Gæk gæk gæk/ Mine elever er blevet væk/ De er alle blevet hjemme/ Vi må bare ikke glemme/ At logge ind og sige hej på chatten/ Så vi ikke bliver bange om natten/ Om vi først kan ses til Maj/ Så bliver det godt at sige hej

Jeg har fået gækkebreve fra mine elever og det er så hyggeligt. Det har inspireret mig til mit eget lille gækkevers, som du kan se øverst. 

Jeg havde desuden en rigtig god oplevelse med at simulere alm. klasseundervisning online i dag. Eleverne havde fået en novelle for, som de skulle analysere i grupper - online selvfølgelig - og de havde alle sammen arbejdet så godt med den.

Artiklen fortsætter under banneret

I dag gennemgik vi den så i vodeochat. Det gik over al forventning, men jeg måtte hele tiden spørge, om alle var med og opfordre til, at de sagde til, hvis der var noget de ikke forstod, for jeg kunne jo ikke se, om de alle sammen så ud til at være med, som jeg plejer at kunne inde i klasseværelset. 

Så meget af undervisningen er dybt afhængig af vores relationer, afvejning af hvor eleverne er, justering undervejs i timen og elevernes spørgsmål. Det nævner nødundervisningen ikke megen plads til. 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ