Blog
1   8

Det er nordisk; det er for børn og unge

Abonner på nyt om Jens Raahauge i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

I dag på H.C. Andersens fødselsdag offentliggjorde Nordisk Råd de 14 nominerede til børne- og ungdomslitteraturprisen 2020.

Det skulle have fundet sted i Bologna, men den store børnebogsmesse dernede er corona-lukket, så Nordisk Råd måtte som de fleste andre ty til en virtuel offentliggørelse af de 14 nominerede til rådets børne- og ungdomslitteraturpris 2020.

De 14 er indstillet til prisen af komiteer for de nordiske lande og selvstyre- og sprogområder med hver 2 værker fra Island, Norge, Sverige, Finland og Danmark, samt hver 1 værk fra Færøerne, Grønland, Ålandsøerne og det samiske sprogområde.

Man kan få en kort præsentation af værkerne på YouTube:

og en grundigere gennemgang via offentliggørelse af motiveringsteksterne på Nordisk Samarbejdes:  https://www.norden.org/no/news/disse-kan-vinne-nordisk-rads-barne-og-ungdomslitteraturpris-2020

Artiklen fortsætter under banneret

Her kan man måske mellem linierne få et indtryk af, hvad man i de forskellige komiteer, lande eller områder prioriterer, når det drejer sig om børne- og ungdomslitteratur og om børn og unge.

God nordisk orienteringslyst.    


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.278 andre er allerede tilmeldt