Debat
0   13

Meebook - utilstrækkelig mulighed for feedback til elever

Danmarks såkaldt førende læringsplatform duer ikke til ordentlig feedback til eleverne.

 

Det er som om Danmarks førende læringsplatform ikke lytter til sine brugere. Vi er mange, der via MEEBOOKS eget feedback-felt til brugerne, har gjort opmærksom på de fuldstændig utilstrækkelige muligheder for at give eleverne feedback for deres skriftlige arbejde.

MEEBOOK er et udmærket redskab, når det handler om at samle undervisningsmaterialer og lægge dem op til sine elever på en relativt overskuelig måde. 

Man kan også lægge opgaver til eleverne – dog er der visse begrænsninger omkring billeder og brug af vedhæftede filer – især Word-dokumenter.

Artiklen fortsætter under banneret

Eleverne kan aflevere opgaver på MEEBOOK, og de kan vedhæfte et Word-dokument - men ønsker man som lærer at rette/kommentere i Word-dokumentet, kan man ikke vedhæfte det og sende det tilbage. Personligt sender jeg en hel del tilbage til mine elever på Aula. Hvor kunne det være rart, hvis man kunne svare dem direkte dér, hvor opgaveoplæggene ligger.

Der findes et felt, der hedder ”Din feedback til eleven”. Her kan man vælge mellem at markere RØD - Afventer, GUL – genåbne eller GRØN – Godkend, og så er der et felt hvori man kan skrive kommentarer. Feltet giver ikke mulighed for at lave linjeskift eller punktopstillinger, som ellers kan være gode. 

I forhold til det store fokus der har været på feedback til elever i løbet af det sidste års tid, må man desværre sige at MEEBOOK er et utilstrækkeligt redskab, hvis man ønsker at nuancere sin feedback.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.839 andre er allerede tilmeldt