Blog
0   3

#detblivergodtigen

Abonner på nyt om Dorthe B Clausen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Pludselig fik regnbuen endnu en betydning.

(Teksten taget fra Gyldendals den store danske).  "I nyeste tid bruges regnbuen som symbol for fred, mangfoldighed og alternativ kulturform. Den blev brugt som hovedsymbol i Christianias (valg)plakater i 1970'erne, og en organisationsform her og i fx Thylejren blev kaldt “Regnbuehæren”; de mange farver i regnbuen symboliserede forskelle i folks arbejdsopgaver, og at alle var ligestillede i et antiautoritært, anarkistisk fællesskab. Regnbueflaget er homoseksuelles logo".

Og nu pludselig også som en farverig opmuntring, og symbol på at der er noget godt på den anden side, og at vi vil nå derhen igen. 

Det er rigtig fint symbol med en regnbue her i Coronakrisen, børn elsker regnbuer, det er nemt for alle at lave og det er flotte farver der speder glæde.

Og mon ikke alle danskere lige nu håber , at vi snart kommer på den anden side og AT der står en KÆMPE gryde med guld for enden af regbuen. 

Artiklen fortsætter under banneret

Mine børnehaveklasseelever har også lavet de flotteste regnbuer på hver deres personlige måde. 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
712 andre er allerede tilmeldt